Donnerstag, 19. Mai 2011

Reflektsioon

Selle kursuse tulemuste reflekteerimine on üsna valuline tegevus. Raske on tunnistada, et püstitatud isiklike eesmärkide täitmine ei õnnestunud algse plaani kohaselt. Tõsi, juurde õppisin palju, sest nädalaülesannnetes viidatud materjalid on huvitavad ja peale mõne erandi ka läbi uuritud. Praktikumides sain uusi tehnili nippe foto - ja helitöötlusega tegelemiseks, videopraktikum ja eelmine loeng jäid haiguse tõttu kahjuks vahele. Paari kodutööga õnnestus ka ajagraafikusse jääda, aga siis läksid asjad käest ära. Nii jäigi jälle palju tegemisi viimase minuti peale, lisaks veel see, et sülearvuti ütles üles ning on hetkel parandamisel, mu poolikud tööd ja materjalid koos temaga.
Mõned asjad suutisn asendada ja tasapisi katsun kõik ülesanded vähemalt enda jaoks valmis saada.

Kursus tervikuna oli hästi koostatud ning liigendatud, ülesanded ja nende tagasisidepostitused konkreetsed ja informatiivsed, praktikumid selgelt ja efektiivselt läbi viidud. Materjalid olid väga ülevaatlikud ja jäävad kindlasti ka edaspidiseks vajalike asjade "riiulisse"
Fototöötlusnädala ülesande lihtsama variandi lasin  oma õpilastel läbi teha - neile meeldis. bab.la.com testide tegemist testisin koos õpilastega. Samuti olen neile autoriõigiuse, plagiaadi ja viitamise teemasid valgustanud ning selle üle ariutlenud, milline üks hea e-kursus võiks olla. Ka rühmatöö tegemine ja teiste töödega tutvumine oli väga innustav

Kokkuvõtteks võin siiski öelda, et kõigele vaatamata õppisin päris palju.Aitäh!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen